Gibo's historie

Gibo Plast A/S består af en række virksomheder, der er lagt sammen og opkøbt gennem en længere årrække. Det er bla. virksomheder som Gibo, Jobkon, DKI Form, Solvang Plastindustri, Tinby Thermoplast og Jydsk Vacuumplast.

De første aktiviteter inden for plastproduktion samlet set kan spores helt tilbage til 1962. Så vi har mere end 50 års erfaring med plast.

Nogle af de vigtigste begivenheder.

1986 

Gibo Plast A/S etableres i Skjern af Anders Andersen.
Grund ideen var at producere legetøj i plast til børn, både til piger og drenge.” Gi” = girls og ”bo” = boys. Deraf navnet Gibo. 


1999

Gibo Plast A/S overtages af SP Group A/S, og bliver dermed en del af en større koncern med andre plastaktiviteter i porteføljen.


2008

DKI Form i Spentrup købes og lægges sammen med Gibo Plast A/S. I løbet af 2009 flyttes produktionen rent fysisk til fabrikken i Skjern, og Spentrup afdelingen lukkes. I Skjern er der nu ca. 110 medarbejdere fordelt på 12.000 m2. Dermed er der skabt en af Nordens førende virksomheder indenfor vakuumformning.


2012

Gibo Sp. Zoo i Polen etableres. Helt nybygget fabrik på 6.000 m2. Halvdelen af Gibo’s samlede fremtidige produktion foregår fra 2013 i Polen.


2012

Gibo investerer i nyt produktionsudstyr, der kan vakuumforme emner i størrelsen op til 4,2 x 2,5 x 0,7 m, samt en fuldautomatisk produktionslinje styret af robotteknologi.