Nyheder

Stor designfrihed med ekstruderede plastprofiler

20. november 2020

I dag leverer vi ekstruderede profiler til industrikunder i forskellige brancher. Materialerne varierer, men fælles for alle profilerne er, at de er produceret efter kundens specifikke tegninger og ønsker.

Gibo har igennem tiden skabt en verden af plast og know how, som i dag også inkluderer ekstrudering af plastprofiler. Vores mission har længe været at udvikle og producere kreative tekniske løsninger baseret på kvalitetsrådgivning og effektivitet. Vores ekstrudering er ingen undtagelse. Vi leverer i dag en række forskellige profiler til en række industrikunder på tværs af brancher. Materialerne er både bløde og hårde – og varierer fra rør, slanger, pakninger og forskellige typer af folie.

Ekstruderede plastprofilerEt udsnit af forskellige typer ekstruderede profiler, som allerede er i produktion.

En stor fordel ved at tænke i ekstruderede profiler er den store design- og materialefrihed. De kan produceres i PE, PP, PVC, PC, ABS, TPE, PA, PUR, kundespecifikke materialer eller genbrugsmateriale afhængigt af dit behov. Profilerne kan produceres til præcis det projekt, I har, og præcis som I gerne vil have dem.

Mange kunder får PPAP på deres produkter- og ingen kunder eller ønsker er for små eller for store.

Gibo ekstrudering

Ønsker I rådgivning omkring skift af profiler fra stål til plast? Send os en mail på e-mail sfa@giboplast.com eller telefon +4520312040/+4587828700.