Nyheder

Plastindustrien.dk: Dan-Hill-Plast A/S bliver opkøbt af SP Group A/S

01. maj 2020

SP Group A/S har netop offentliggjort, at koncernen overtager Dan-Hill-Plast A/S i Hornsyld for en samlet købssum inkl. overtagelse af gæld på DKK 65 mio.

undefined

Dan-Hill-Plast A/S i Hornsyld er blevet solgt til SP Group A/S. De hidtidige ejere Lone Madsen og Peder Madsen (billedet) fortsætter dog i virksomhedens ledelse.

 

Rotationsstøbevirksomheden Dan-Hill-Plast A/S i Hornsyld er netop blevet overtaget af plastkoncernen til SP Group A/S. Den egentlige køber er Gibo Plast A/S, som er et datterselskab af SP Group A/S.

Købssummen er, ifølge en selskabsmeddelelse, inkl. overtagelse af gæld (enterprise value) på DKK 65 mio.

Dan-Hill-Plast A/S producerer, som underleverandør til krævende industrivirksomheder, produkter til mange industrier. Desuden udvikler, sælger og producerer virksomheden egne produkter i form af fendere til skibe og både i brandet Dan-Fender, der sælges globalt.

Adm. direktør i SP Group, Frank Gad, udtaler:

– Købet af Dan-Hill-Plast accelererer SP Groups vækst. Vi køber en velfungerende og velpositioneret virksomhed med fremragende ledelse og dygtige medarbejdere ud fra en klar overbevisning om, at vi i fællesskab kan udnytte vores erfaringer inden for udvikling, produktion og salg af plastkomponenter til at styrke konkurrencekraften og skabe en endnu stærkere position internationalt.

 

Ejere fortsætter i ledelsen

De hidtidige ejere af Dan-Hill-Plast A/S, Peder og Lone Madsen, fortsætter i ledelsen af  virksomheden.

Direktør for indkøb og kvalitet, Lone Madsen siger:

– Dan-Hill-Plast kører godt. Jeg er sikker på, at vi kan udvikle os endnu stærkere som en del af SP Group til gavn for kunder og medarbejdere, og jeg ser frem til, at medarbejderne i Dan-Hill-Plast og jeg bliver en del af en stor og meget konkurrencedygtig virksomhed.

Hun bliver suppleret af teknisk direktør Peder Madsen:

– Jeg er sikker på, at vi kan bruge SP Groups internationale platform til at få etableret rotationsstøbning i udlandet tættere ved kunderne og fortsætte den gode udvikling i Hornsyld. Jeg brænder for at udvikle nye konkurrencedygtige løsninger til kunderne, og det vil jeg bruge min tid på fremover.

Ny adm. direktør for Dan-Hill-Plast A/S bliver Lars Bering, der også er adm. direktør for Gibo Plast A/S.