Din idé – vores udfordring

Gibo Plast A/S vakuumformer tekniske plastemner i henhold til højeste standarder på markedet. Dermed kan vi matche kundernes krav til kvalitet, funktionalitet, design, økonomi og miljø.

Vakuumformning og plast kræver erfaring og viden. Hos os trækker du på de dygtigste og mest erfarne eksperter inden for området. Vi giver råd og vejledning om materialer, produktionsmetoder, prototyper og værktøjsfremstilling. Vi indgår gerne i jeres udviklingsteam for sammen at finde frem til den bedste totalløsning, da vi tror på, at ved at være med fra idé til færdigt produkt, skaber vi de bedste resultater.

Vakuumformede emner kan fremstilles af udvalgte plastmaterialer i alle farver og et utal af overfladestrukturer samt tekniske egenskaber, så emnerne kan modstå varme, kulde, vind, vejr og slag. Med andre ord kan vi levere emner, der er brandhæmmende, elektrisk ledende, kemikalieresistente, kuldebestandige eller slagfaste.

Vi kan forme i vanskelige materialer, og har stor erfaring med formning af transparente emner, hvor vi kan forme med beskyttelsesfolie på begge sider i støvfrit område, for at lave helt glasklare emner.

Emner, der normalt udføres i materialer som glasfiber, træ og metaller, kan ofte med fordel erstattes af plast. Plast vejer mindre og er nemmere at formgive. Den samlede omkostning bliver også ofte lavere.

Vi stiller store krav til os selv, og er ikke tilfredse før vi har opnået det bedste resultat mht. finish, reproducerbarhed og kort cyklustid. Vi arbejder primært med støbte og fræste værktøjer i aluminium med indbygget køl, men har også andre værktøjsløsninger til opgaver, der kører i mindre seriestørrelser.

Med vores alsidige produktionsudstyr har vi en høj grad af flexibilitet. Selv små emner kan formes på store maskiner, hvilket øger vores leveringsevne markant, da vi kan udnytte maskineparken optimalt alt efter efterspørgslen.

Som ordreproducerende underleverandør arbejder vi med kundeejede værktøjer. Det er som regel os, der står som ansvarlige for at indkøbe og styre værktøjsfremstillingen for vore kunder. Det giver dig tryghed. Du skal derfor ikke bekymre dig om koordineringsprocessen, kvalitet, deadlines etc.